My Profile

Profile Avatar
SoilaBraud21
Glennerstrasse 74
Gillarens, NA 1673
Switzerland
026 700 26 77 http://www.denonmarkabolt.hu/hu/MM/Termekek/STEREO/SZTEREO_RENDSZER
Mi a piacon jelenleg a legjobb házimozi rendszer?

A probléma ezzel a kérdéssel az, hogy ez csak a cikk írásakor keletkezett. Ezért jobb kérdést kell találnunk mielőtt válaszolunk.

Mi a legjobb otthoni mozi rendszer számomra az igényeim alapján?

Most ez sokkal jobb lenne, és nem tudunk csak választ adni, de néhány iránymutatást adunk a házimozi rendszer kiválasztásának módjáról, ami a legjobb az Ön számára, szóval itt megyünk.

Vannak bizonyos kritériumok, amelyeket szem előtt kell tartanod, amikor meghatározod, melyik rendszer a legjobban megfelel neked, és ezek a következőkből állnak:

* Mi a rendelkezésre álló költségvetés?

* Milyen méretű és típusú szobát szeretne dolgozni?

* Az esztétika egy kérdés a szobában?

* Azok a filmek, amelyeket nézni szeretnél?

Tehát tekintse meg ezeket a kritériumokat egyenként, hogy megtalálja az Ön számára a legjobb házimozi-rendszert.

Mi a rendelkezésre álló költségvetés?

Mindig úgy érzem, ez lenne az első olyan kérdés, amelyet maga kérdez, amikor a legjobb otthoni mozi rendszert keresi. Rendkívül rendben van, hogy egy bizonyos sorozatot vegyen figyelembe, nem pedig egy pontos számot, de próbálja meg elkerülni, hogy ötlet nélkül tudjon kimenni, mert akkor hajlamos lesz arra, hogy impulzuson vásároljon és döntéseket hozzon azon az alapon, amit aznap lát, már tervezett.

Amit meg fogunk találni, hogy az árkategórián alapuló bizonyos házimozi rendszerek bizonyos vágási pontjai vannak, és általában valószínűleg csak öt kategóriába sorolhatják azokat, amelyeket az alábbiakban javasolok:

* Legalább £ 1k alatt

* £ 1k - £ 3k

* £ 3k - £ 5k

* £ 5k - £ 10k

* £ 10k +

Igen, sok olyan rendszer létezik, amely meghaladja a 10 000 fontot, és az ár szó szerint megy felfelé, amennyit elképzel, de a £ 10k után tényleg elkezded egy exponenciális görbebe kerülni, ahol sokkal több pénz csak egy kis javulást eredményez. Azt is megtudhatja, hogy ezen ár felett a költségek növekedni fognak minden olyan "kiegészítéssel", amelyet a szabványos audió és videó követelményeken túl, például az ülőalkalmatosság, dekoráció, akusztikai kezelés stb.

Próbálja meg tartani az öt árkategóriát, amikor elkezdi keresni a legjobb otthoni mozi rendszert.

Milyen méretű és típusú szobát kell dolgoznia?

Ez néhány ötletet ad a hangsugárzók fizikai méretének és stílusának, valamint a TV-készülékeknek vagy a vetítőegységeknek a megtekintéséről. A nagyobb nem feltétlenül jelenti azt, hogy drágább, és nem is olcsó, de van szükséged arra, hogy a szobád mérete meghatározza az Ön igényeit.

A szoba típusa azt is meghatározza, hogy mit keresel vásárláskor, például hogy egy többcélú szoba vagy egy dedikált mozi lesz. Az esetek többségében azt javasolnám, hogy ez egy többcélú szoba lesz, és természetesen valószínűleg nem fogod azt a nagy hangszórót, aki helyet foglal el, amikor nem használják otthoni moziként, vagy talán ez lesz meg kell fontolnod.

Az esztétika kérdés a szobában?

Ezzel azt értem, hogy Ön vagy az emberek, akikkel együtt élsz, szeretné látni a hangszórókat, a kivetítőt, a TV-t vagy a vetítővászont, vagy inkább diszkrétnek tartja őket, hogy ne legyenek zavaróak a szobában?

Ha diszkrétet keresel, akkor el kell gondolkodnod az ilyen elemek elrejtésének módjairól, és ezt figyelembe kell venni a költségvetésben. In the event you loved this post and you would want to receive more info with regards to Denon Sztereó rendszer please visit our own webpage. Lehet, hogy olyan mennyezeti hangsugárzókat kell megnézni, amelyek a mennyezeten egybeolvadnak, és ugyanolyan színűek festettek, hogy eltűnjenek. Azt is megnézheted, hogy a televíziókészüléket néhány bútorba beágyazod, hogy csak akkor indítsa el a motort, ha szüksége van rá, vagy ha a vetítővászon a mennyezetbe kerül, amikor nincs használatban. Ez minden lehetséges, de bizonyos esetekben növelnie kell a költségkeretét, hogy ez megtörténjen.

Milyen filmeket szeretne nézni?

Ez úgy hangzik, mint egy furcsa dolog gondolkodni, de ez valóban nagyon fontos, amikor kiválasztja a legjobb házimozi rendszer az Ön számára. Ennek az az oka, hogy ha csak romantikus filmeket nézel, és egyáltalán nem vagy a nagy hollywoodi forgatókönyvekbe, akkor valószínűleg nem lesz szükséged egy mélynyomó hangszóróra, vagy csak akkor kell egy kis egységnek lennie mint egy fenevad. Hasonlóképpen, ha sötét horrorfilmeket nézel, akkor valószínűleg inkább a TV-készülék beszerzésére akarsz nézni, mint projektorral, mert ha nem kapsz sötét szobát és / vagy sok pénzt fizetsz egy igazán jó projektorért, akkor meg fogja találni, hogy a sötét filmek sok részletet elveszítenek, amikor megnézed őket. Ez valami, amit a legtöbb ember az elején elképzelni kezd, de rendkívül fontos, hogy a legjobb otthoni moziélményt az Ön kedvelői és kedvelői alapján kapja meg.

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.
Copyright 2011 by DotNetNuke Corporation