My Profile

Profile Avatar
Byron
Gewerbepark 85
Obergrunbach, BURGENLAND 4673
Austria
http://www.ilmiobazardellemeraviglie.com/Neymar-Products-2294
manchester city tröjaUnder sina första år kunde han ha spelat för någon, men han valde inte, han valde att stanna och leka för Liverpool, och han är den största orsaken till mycket av framgången som Liverpool fans har bevittnat under de senaste 15 åren.
Troféer vann: FA Cup; League Cup; Champions League ; UEFA Cup; UEFA Super Cup.
Efter att ha missat titeln på ett så hjärtsnabbt sätt gick Gerrard omedelbart till världscupen och ledde PSG tröja mer besvikelse över Englands senaste nedgång vid en stor turnering. Det följdes snabbt av Luis Suarezs avgång från Liverpool och insikten om att inte bara hade sitt bästa skott på att vinna titeln borta, men det var hans släpp mot Chelsea som - med rätta eller felaktigt - kommer att alltid komma ihåg som det avgörande ögonblicket när Liverpool förlorade det. Det måste vara svårt att komma över jämnt för någon som mentalt stark som Gerrard.
SK: Det känns som ett slags Schalke 04 tröja pension, det gör det inte, med all respekt för MLS, där han kan landa. Det är ett nytt liv och ett nytt äventyr. De bättre sidorna i Europa har förmodligen blivit utlämnade, utan några riktigt frestande erbjudanden framåt. Det berättar en historia i sig.
Gerrard kan känna att en del av reaktionen på hans föreställningar denna säsong har gått lite för långt.

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.
Copyright 2011 by DotNetNuke Corporation