My Profile

Profile Avatar
Ignacio
Via Delle Mura Gianicolensi 62
San Giovanni In Galdo, CB 86010
Italy
0361 2134902 http://www.doshomi.com/Liverpool/Nathaniel-Clyne
Med Marchisio ut til minst oktober og Roberto Pereyra på vei til Watford, er Lemina en verdifull spiller på Allegri midtbanen. Med mindre Juve erverver to midtbanespillere før vinduet lukkes, forventes Lemina å være hos de forsvarende Serie A-mesterne.
Julian Draxler kan ikke lenger være et behov for PSG, men den tyske playmaker kan fortsatt få sitt ønskede trekk.
Galacticos er veldig interessert i den østerrikske fullbacken, men han ser ut til å Liverpool drakt være veldig glad i Tyskland. Alaba undertegnet en fornyelse i mars, knytte ham til Bayern München frem til 2021, og han ser både seg opp på klubben og er komfortabel med ny sjef Carlo Ancelotti. Rapporter sier at tyskerne bare ville vurdere et tilbud på € 80 millioner, noe som er svært lite sannsynlig da Real Madrid er godt dekket på sin posisjon med Marcelo.
>Selv om Mino Raiola tilsynelatende har orkestrert mesteparten av Manchester Uniteds overføringer, flyttes denne sommeren, kan Jorge Barcelona drakt Mendes nå bidra til å levere en erfaren forsvarer til sin klient, Jose Mourinho. Med Bailly satt til å spille i Afrika Cup of Nations neste januar, er United Bonucci og Raphael Varane er ute av markedet, så Fonte gir mye mening. De vil sannsynligvis møte konkurranse fra Arsenal hvis de vil unnlater å lukke avtalen for Valencia s Shkodran Mustafi.

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.
Copyright 2011 by DotNetNuke Corporation